Events

Jaaaaaaa, we weten wanneer de aller-allereerste DesiSingles meet-up gaat plaatsvinden, namelijk op zondagmiddag 8 september in de mooie zaal van Lunchroom Stout in Rijswijk. We noemen het ook een meet-up, want we hebben een programma waarbij iedereen in contact zal komen met singles op een gezellige manier.

Een van de dingen die we centraal stellen in ons programma is om de mensen te helpen in het contact maken met elkaar. Dus niet dat men alleen zelf contact moet maken. Het programma bestaat daarom o.a. uit speeddaten en een bachata workshop, zodat echt iedereen met elkaar in contact komt en er interactie is. De een is wat meer verlegen dan de andere en daarom willen contact juist stimuleren. We hebben nog wel een 3e sessie op het programma, maar dat gaan we alleen doen als het nodig is.

Programma
12.00 – inloop
13.00 – opening en 1e interactieve sessie (speeddating)
14.00 – tijd voor een drankje
15.00 – 2e interactieve sessie (bachata workshop)
17.00 – 3e interactieve sessie (verrassing) mits nodig

DJ Djo zorgt voor de muzikale begeleiding en we hebben lekkere (virgin) cocktails.

Toegangskaarten
Reserveer dus zondagmiddag 8 september in je agenda en zet je outfit ready. We moeten helaas ook wat kosten maken en daarom vragen we een relatief lage vergoeding van € 17,50 in de vvk. Koop daarom snel je toeganskaart op i-ticketz.com.
Uiteraard kun je aan de deur ook een toegangskaart kopen, maar die zullen ietsjes duurder zijn.

DesiSingles eerste Meetup 8 september Lunchroom Stout

Heb je nog vragen? Misschien zit jouw vraag wel tussen bij de veelgestelde vragen. Anders kun je uiteraard je vraag mailen naar info@desisingles.nl.

Heb je interesse in onze meet-ups? Laat dan je gegevens achter en schrijf je voor de nieuwsbrief van DesiSingles.nl!

Wil je als eerste weten wat we gaan doen? Like dan sowieso onze Facebookpage en abonneer je op onze NIEUWSBRIEF.