1. Wat kan ik verwachten op 8 maart bij het DesiSingles meet-up?

Tijdens de meet-up is er een uitgebreid programma en deze is leading voor de middag. Een van de dingen die we centraal stellen in ons programma is om mensen te helpen in het contact maken met elkaar. Het programma bestaat daarom o.a. uit speeddaten, maar ook uit andere leuke activiteiten. Dit om te zorgen voor interactie. De een is wat meer verlegen dan de andere en daarom willen contact juist stimuleren. We hebben nog wel een 3e sessie op het programma, maar dat gaan we alleen doen als het nodig is.

 1. Hoe laat begint het?

De deuren gaan om 12.00 open, maar het programma zullen we om 13.00 starten. Wees dus op tijd, anders mis je een deel van het programma en dat zou jammer zijn.

 1. Hoe ziet het programma eruit?

Programma
12.00 – inloop
13.00 – Welkom en 1e interactieve sessie
14.00 – Speeddating
16.30 – 2e interactieve sessie (verrassing)
17.30 – drinks and fun

 1. Waar is het?
  Lunchroom Stout in Rijswijk. Het adres is Van Gijnstraat 11A, 2288 GA Rijswijk’. We hebben een mooie zaal van hun afgehuurd. 
 1. Lopen er mensen rond van DesiSingles tijdens de meet-up

Zeker weten! Wij lopen rond en kunnen je helpen in het openen van gesprekken óf het doorgeven van boodschappen.

 1. Wat kun je doen als je je niet op je gemak voelt.

Als dit gebeurt, loop dan naar een van de organisatoren en vertel waar je tegenaan loopt. We kijken dan hoe we je verder kunnen helpen.

 1. Waar kan ik een toegangskaart kopen?

Bij onze betrouwbare partner I-Ticketz –> https://www.i-ticketz.com/Event/Index/2722 

 1. Worden er toegangskaarten op de dag zelf verkocht?

Als er nog plek is. Dit zal uiteraard wel iets meer kosten dan de toegangskaarten die we in de voorverkoop aanbieden. Koop nu je kaart hier.

 1. Waarom is het niet gratis?

Helaas moeten er ook kosten worden gemaakt. Denk aan de huur van de locatie en de kosten die we maken om het programma te kunnen aanbieden. Niet meer dan logisch toch?

 1. Worden er foto’s gemaakt?

No worries, we respecteren de privacy van de bezoekers en zullen daarom deze niet herkenbaar in beeld brengen.

 1. Kan ik ook eten kopen?

Ja. Lunchroom Stout heeft aangegeven hun keuken open te stellen. Dus no worries, als het event afgelopen is, kun je hier nog lekker eten. En wie weet eet je een lekker gerecht met degene die je op de meet-up hebt ontmoet 😉

 1. Is de meet-up niet een verkapte dansavond?

Absoluut niet! Sowieso organiseren we de meet-up in de middag. Daarnaast is er een gezellig programma die leading is.

 1. Ik durf niet alleen te komen. Kan ik met iemand komen die niet single is?

Als je liever niet alleen wil komen, dan snappen we dat uiteraard. Het is toch een beetje eng. Het beste kun je dan iemand meenemen die ook single is. Wil je echter toch iemand meenemen die niet single is, dan kan dat uiteraard wel. Hij/Zij kan dan echter niet meedoen aan de onderdelen van het programma. Denk bijvoorbeeld aan het speeddating gedeelte, maar dat spreekt voor zich 😉.

 1. Wat is de relatie met DesiWedding.nl?

DesiWedding is een partner van DesiSingles. In de organisatie van DesiSingles zitten echter meer mensen in dan DesiWedding.nl.

 1. Hoe weten jullie of de bezoekers echt single zijn? En dus niet op zoek zijn naar een buitenman/-vrouw.

Bij aankomst vragen we een kopie paspoort en deze laten we checken door de douane. Geintje! Hahaha. Wij gaan ervan uit dat mensen die tijd en energie steken door op deze middag aanwezig te zijn en actief mee te doen aan het programma dit niet zomaar doen. We gaan dus uit van goodvibes en dus ook uit van het goede van de bezoekers.
Deze check kun je het beste zelf doen 😉

16. Ik heb een toegangskaart gekocht, maar in de tussentijd heb ik al een date gevonden. Krijg ik dan mijn geld terug?

Als je in de tussentijd al een date hebt gevonden, zijn we uiteraard superblij voor je. Het organiseren van een event kost veel tijd, denkkracht maar ook geld. Daarom zullen we net als andere eventorganisatoren geen refund doen als het moment je niet meer uitkomt. Misschien is het een idee om je kaartje te geven aan iemand die single is in je omgeving.

17. Hoe zit het met leeftijdscategorie? 

Alle leeftijden zijn welkom. Bij het kopen van een toegangskaart wordt gevraagd naar je eigen leeftijdscategorie, maar ook naar de leeftijdscategorie waar je een partner in zoekt. Hier zullen we bij onze activiteiten dus rekening mee houden en proberen om dit zo goed mogelijk in te richten.

18. Hoe oud mag je zijn? 

Alle leeftijden zijn welkom. We houden rekening met leeftijdscategorieën en willen leeftijdszones inrichten tijdens het speeddaten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de leeftijden van de bezoekers. Daarom wordt bij de aanschaf van toegangskaarten gevraagd naar de leeftijdscategorie, maar ook naar de leeftijdscategorie waar je een partner in zoekt.
We weten namelijk dat veel alleenstaande Surinaams Hindostaanse 50+’ers ook graag een partner zouden willen hebben. Dus deze groep nodigen we ook van harte uit om te komen.

19. Voor wie is het?  

In de promotie focussen we ons op de mensen met een Desi-achtergrond, of mensen die hier een band mee hebben. En dan met name de mensen met Surinaams Indiase roots.